I'm back

Heej alla :)

förlåt att jag inte skrivigt någonting under helgen, men vi har haft fullt upp :D! I Fredags så var vi inne i malmköping och träffade några och hade kul :) vi åkte hem någon gång vid 01.30.. På lördagen tränade vi och sen färgade jag håret på Thess :) det vart skit snyggt ! Sen gjorde hon en jätte god middag, förrätt vitlöksbröd med mozzarela och tomat till varmrätt plankstek :D ! Vi hade skit kul den kvällen oxå, måste tacka allihopa för en skit bra helg :D

Idag har jag varit i skolan och nu ligger jag och thess och kollar på " gossiq girls " den är så jävla bra, det går inte att sluta titta på den serien.. :) Vid halv 9 ska jag röra mig upp till gymet för att förbränna lite fett ;) hihi. Men nu ska jag fortsätta att titta så skriver senare <3

stop

Heej :)
Nu sitter jag hemma med therese och helena efter en skoldag :) snart ska vi börja åka mot malmköping.
har inte så mycket att skriva nu så skriver när jag kommer fram <3

so sweet

Heej gullisar !

Har vart i skolan idag, tråkigt som vanligt :P men alltid lika kul att komma dit för att träffa allt roligt folk man går med. Haha :D !
Idag blir det bara träning, jobba och sova :P hehe. Känner mig helt slut i kroppen, tack och lov är det ju helg i morgon :D JIPPI ! I helgen ska jag till malmköping, vi har lite planer men man vet aldrig vad man gör så får se vad vi ska hitta på för något roligt.. :) så typiskt att jag ska dit för idag vart jag först bjuden på födelsedags fest och så vart jag bjuden på en jätte mysig tjej middag :P men kan ju inte och bara för att jag ska dit denna helg så händer allt den helgen :P haha.

Nu sitter jag på mammas jobb och pluggar lite :) ( jag e fett duktig ) haha. Och väntar på att hon ska sluta så vi kan åka iväg till gymet. Men jag skriver mera senare <3

 

I'm so good !

Heej igen alla söta !
Nu har man precis kommit hem från gymet :D idag förbrände jag 400 kallorier! Jag är så duktig.
Efter maten åkte jag med thess till nacka forum hon skulle köpa lite linnen, men det slutade med att jag kom där ifrån med 2 linnen, 1 topp och 3 par trosor :P haha. Nu ska jag ta mig ett mysigt bad och tvätta av mig :D sen ska jag göra min söta mamma sällskap i soffan.. MYS !!
Men nu är vattnat i badkaret klart så god natt allihopa, sov gott <3

turn to me

Heej :)

Idag började jag klockan 09.20 och det var riktigt skönt att få sova en stund :) nu känns det som att man är riktigt utvillad ;). Nu sitter vi några styckna i ett klassrum och dampar :P hehe. Idag så slutar jag klockan 1 och då ska jag möta upp therese för vi skulle åka någonstans men kommer inte ihåg nu vad det heter :P
Men jag kan skriva till er när jag och thess är klara med det vi ska göra :D !! <3

I stil love u

Heej igen alla sötnosar !

Nu har vi varit och solat och ätit god mat :) och nu sitter jag och pluggar för typ första gången :) hihi. Jag är skit duktig !! Snart ska jag iväg till gymet och direkt efter det ska jag till jobbet och jobba en timme :D sen hem och ta ett mysigt bad med tända ljus och lyssna på lugn musik :) och bara slappna av. I morgon börjar jag inte förrens 09.20 ska bli så skönt att få sova lite längre i morgon :D men nu måste jag fortsätta att plugga lite. Kanske skriver mera ikväll när jag kommer hem <3

No no no

Heej :)

Sitter i skolan och väntar på att Therese ska hämta mig, vi ska åka och sola idag igen :D Idag i skolan har jag haft frisör och jag tycker det är skit kul :D !! Ikväll blir det att äta tacos och sen iväg till gymet :)..

Vet inte vem som kommenterade en sådan korkad kommentar i mitt föra inlägg, men snälla väx upp för fan.. !
Det är inte ens lämpligt att skriva så, Och nästa gång skriv ut ditt riktiga namn !! grow up for fucks sake !

Lenore hälsar till er :D !! Hahahahahahaha... Men nu ska jag snart gå ut för att thess är snart här så skriver mera ikväll <3

turn the light of

Heej bloggen !

Nu ligger jag i sängen med Therese :) Vi har ju varit på gymet och vi var jätte duktiga så som sagt så unnade vi oss med att sola i 20 min. Sen kom vi hem och då hade min lådsas pappa hade gjort en jätte god kyckling sallad :D mums ! Vi har precis tagit ett bad jag och Therese och nu ska vi kolla på " änglagård 1 och 2 " eftersom vi dejtade föra veckan och kollade på "änglagård 3" men nu ska jag komma på film så god natt <3

I am awesome

Heej :)

Förlåt att jag inte skrivigt förrens nu men jag har varit i skolan hela dagen tills nu. Och nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon och therese ska bli klara, för vi ska åka till gymet och gymma ;) hihi.
Efter gymet ska nog jag och therese åka till gustavsbergs centrum och sola :D !! Måste ju solaa börjar bli skit blek :P! Sen ska jag hem och äta god mat och sova..

En rolig sak som hände i skolan idag,
Emelie frågar mig: vad ska du göra på lördag?
Jag: Jag och min kusin ska äta plankstek och snacka lite skit.
Emelie: Haha ( hon skrattar jätte mycket ), plankstek ! Kommer du från mars eller?!
Jag: ( Skrattar skit mycket ).
Emelie: Varför skrattar du för?
Jag: För att plankstek är någonting man kan äta.
Alla runt om kring tittar på henne och skrattar och säger att det finns för hon trodde mig inte. Haha har aldrig skrattat så mycket förut. HAHA!! :D

Men nu börjar dom bli klara så skriver mera ikväll <3


Emelie :D

!!

Har hört att folk tycker jag är slampig för att jag la ut en bild på mig i bh.. !
Ni får tycka vad fan ni vill om mig och hur jag är, men vrf får tjejer vissa sig i bikini men så fort en tjej vissar sig i en bh så är hon en slampa.. Det går liksom inte ihop ! Men som sagt, tyck vad ni vill, för jag bryr mig inte om ni tycker jag är en slampa lr inte !!


u look at me

Heej alla mina gulle grisar :P

Ligger nu i sängen efter ett jätte skönt bad :D nu är min kusin hemma och vi har hunnit prata av oss om hela helgen och det känns bra :D ! Nu ligger vi som sagt i sängen och kollar på " step up " den är riktigt bra.
Tittade på solsidan idag också :D haha så klockren serie. Den roligaste som finns :D eller vad tycker ni ?

I morgon ska jag upp i tid eftersom det är skola i morgon och det känns både roligt och tråkigt :P men nu ska jag fortsätta titta på film, så god natt <3


saknar sommaren <3

did u do it

Heej sötisar :D

Har precis kommit hem från en trevlig lunch och shoping runda :)
La mig precis på sängen, tänkte plugga en liten stund nu innan min kusin Therese kommer hem.. Fast det känns som att jag kommer somna för plugga är tråkigt och jag somnade inte förrens 4 i morse och mamma väckte mig kl halv 10 :O så är skit trött. Men vi får hoppas på det bästa ;)

Men nu ska jag sätta igång med min pluggning så jag skriver mera senare <3

OH !! yes..

God morgon :)

Har ni sovit gott ? :) Det har iallafall jag gjort. Mamma väckte mig för en stund sen för vi ska åka och hälsa på min älskade moster :D ! Så nu har jag ätit en macka och sminkat mig :D vi ska dit och äta lunch bara, men det ska bli jätte mysigt har inte träffat henne på jätte länge :D sen kommer ju min kusin komma hem ungefär samtidigt som mig och Mamma. Ska bli jätte kul att hon kommer hem vi har så mycket att prata om hon och jag !!

Men men nu ska jag borstatänderna sen ska vi åka, jag skriver igen när jag kommer hem <3

You don´t get me.

Hej :)

Sitter på jobbet men slutar snart :) Har haft det jätte trevligt med barnen idag vi har lekt med ballonger och tittat på film :)
Imorn kommer min bästaste kusin hem då blir de skumbad och snacka lite mera skit ;)
Men kanske skriver senare men säger god natt nu sov gott :) <3 






miss u darling

Har världens bästa kusin :D Therese Mattsson kom hem nu, sakna dig redan massor och vi har bara varit ifrån varandra i inte ens en dag :P haha. Men saknar att vi inte kan prata fae to face :P tråkigt att skvallra och prata på telefon. Plus att jag inte har någon rolig att dejta med ;) du och jag är ju dejt partners..
Men men du ska veta att jag du har en riktigt stor plats i mitt hjärta :D
<3
Therese med bror

me and u

God morgon alla söta :)
Har för en stund sen gått upp ur min mysiga sen :) synd bara att man måste sova ensam i den..
När jag kom upp sitter mamma, Helena, Kalla och min faster Monica i köket :D så jag satte mig och åt frukost. Mamma och Monica gick ut på långpromenad och Kalla och Krillan är och kollar på en bil, så nu är det bara jag och Helena hemma och vi sitter i vardagsrummet och tittar på tv :D det är jätte skönt.
Idag så ska jag bara ta det lugnt tror jag, kommer nog bli en seg dag :P för jag är sjukt trött ;) hihi.
Men nu ska jag titta på filmen som vi tittar på så, jag skriver mera senare<3

me like



Dina ord gör så att man svävar i himlen, du får mig att få ett stort leende på läpparna. Du är snäll, söt och vet exakt vad man ska göra för att få en tjej att smälta! Tjejen som får dig borde aldrig släppa dig, för du vet hur man ska uppskata och göra en tjej glad..

<3

oh, baby I want u !

Heej :)

Vart ändrade planer igen under kvällen :P hehe. För Fredde ringde mig och undra om jag ville med på gokart så jag åkte med han och ajfen dit. Men feg som jag är så vågade inte jag köra :P men men.
Sen har vi typ bara åkt runt och runt. Men vi hade iallafall kul och det är huvudsaken ;) " Bussen ligger i diket, det är skit ballt! TITTA !! " Hahaha, så klockrent :D !

Apropå klockrent, så är Philip den största mupp " klockaste " människa jag träffa :P haha.
Vet ni vad han kan få för mupp ryck " klocka ryck " ?
Nej, ni kommer aldrig komma på det :P
Men han kom på att ja, vi testar hoppa ut genom fönstret rakt ner i en snö hög:P Fett läskigt eller hur?
Nu tror ni säkert att det är över men det är det inte helt plötsligt ser man en kille med snowboard som sitter i fönstret och sen hoppar ner :P haha. Han är världens sötaste ;) så om ni blir rastlösa kan ni ju alltid testa det han testa :P ..



Men antar att jag inte ska säga något :P eftersom jag ser ut som feta muppa. Hihi :D  
Men nu ska jag kolla på en film med Helena sen blir det nog sova :) så om jag inte skriver mera så skriver jag god natt redan nu..<3

don't turn around

Heej :D !
Gick inte till gymet idag heller :P jag och Helena gick ut på en lång promenad istället :) men bättre än ingenting..
Jag och mamma skulle egentligen ut på resturang och gå på bio men sen ville min bror och Helena med, så då bestämde vi oss för att vi skulle köpa hem kina mat och kolla på film :D ska bli riktigt mysigt att vi alla ska göra någonting tillsammans ;) !
Just nu sitter vi och pratar lite om hur vi vill att mammas bröllop ska vara :D och snart ska vi iväg och handla maten och snacks till ikväll ;) Så skriver mera senare puss <3

I know u love me

Heej sötnosar :)
Nu sitter jag hemma med Thereses och Helena hos mig :) vi sitter vid var sin data och snackar skit och väntar på att mamma ska sluta jobba så vi kan åka och träna. Tror vi ska gå på pumpen idag :D !! Ska bli skönt att träna lite eftersom jag inte har gjort det på typ 3 månader :P haha. Måste ju sätta igång med träningen nu så man har snygg kropp till sommar ;).
Längtar som fan till sommaren, har redan massa roliga planer..<3
Men nu ska jag vara social med mina tjejer så jag skriver mera senare.
RSS 2.0