Film

Hej alla söta! Har jobbat sen träffa jag Anna och satt och snacka massa skit 😀 nu ligger jag i freddies säng och kollar magic mike... Så sjukt jävla bra film 😍 i morgon ska jag göra en hemlig och rolig grej! Bild bevis kommer i morgon gå in och kolla då!!

Puss<3

Minnen

Här får ni några bilder från i somras och från när magaluf!

Tisdag

God morgon!
Ligger i sängen och lyssnar på 'en apa som liknar dig' den är så himla bra. Snart ska jag hoppa upp och sätta på mig träningskläder så jag kan springa innan jobbet 😊 mår halv bra men hoppas jag mår bättre efter träningen!

Puss<3

Bingen

Nu kröp jag ner i sängen efter en mysig kväll med familjen 😊 i morgon jobbar jag på dagiset i Hammarby Sjöstad, så himla skönt börjat kl 12.00 så innan det ska jag hämta alla mina grejer hos mitt ex så man kan försöka gå vidare. Jobbigt men man måste ju tyvärr 👎 här får ni två bilder från nyår och en som min underbara älskade Freddie la ut på instagram, haha 😃

Puss <3

Hejdå

Ligger i sängen och mår sådär.. Jag har tittat på lite resor och jag funderar verkligen på att åka 😊 kan vara skönt och jag kan behöva det! Funderar även på att köpa Iphone 5 👍 hihi. Känner mig himla bussig! Skriver senare.

Puss<3

Sjuk

Hej har varit på jobbet och lekt med alla söta barn 😊 vi har åkt stjärtlapp och sytt. Nu efter lunch var jag tvungen att gå hem för jag mår verkligen inte bra 👎 har mått halv dåligt nu i 3 dagar och nu idag är den värst! Så nu ligger jag i badet och sen krypa ner i sängen och krya på sig! 👍

God natt

Har inte gjort så speciellt mycket idag, väldigt skönt faktiskt 😊 vill bara berätta att jag älskar min mamma mest i världen! Hon är den bästa mamman man kan ha 😃 love you mom! Men nu ska jag försöka sova ska jobba på Lännersta förskola i morgon så skriver i morgon.

Puss <3

Då mysiga minnen med mina bästa vänner, jag är så glad att jag har er! Hoppas att vi alltid kommer att hålla ihop 😃 ni har så stor plats i mitt hjärta och liv, nu finns alltid där för mig i vått och torrt. Vet inte vad jag skulle göra utan er! Jag älskar er så enormt mycket😘❤

Modell

Jag och min älskade storebror på modell för en dag!

Dålig dag

Idag är det en dålig dag så Helena kom med massa onyttiga saker och nu ligger mamma, Andreas, jag och Helena och kollar på 'the big year' en film och fågelsskådning 😜 haha. Trodde den skulle vara skit tråkig men den är faktiskt rolig och bra.

Skönt med film och människor om krig mig så jag slipper att tanka, som dom flesta vet så har jag blivit dumpad 👎 jag älskar honom med hela mitt hjärtat men han vill inte ha mig längre så vad gör man 😓 hoppas att jag kommer över honom fort så jag slipper må så här.

Puss <3

Dagens

Blääää

Hej skrev inget igår för jag var bara hemma kollade på tv och spydde 😪 idag var jag sjukt pigg så vaknade 08.00 och nu ligger jag i sängen och kollar på 'how I met your mother' idag vet jag inte riktigt vad som händer så skriver sen.

Puss <3

Dagens

Bakis

Igår var jag ute med mina vänner på stan och det var roligt men vart inte så sent 😊 väldigt skönt! Jag dansade jätte mycket och idag har jag träningsvärk. Har typ sovit hela dagen, känner mig jätte bakis. Så idag ska jag bara ta det lugnt framför en film och mysa!👍😊

Puss<3

Stockholm

Woho! Kväll blir det röj på stan med mina underbara vänner 😃 alla är redan inne i stan och jag ska åka in till stan så jag är där 22.30 💃 så ikväll ska jag dansa rumpan av mig, haha. Så skriver mer i morgon.

Puss <3
(Bilden är från idag på dan så ni inte tror att jag ser ut så när jag går ut)

Dagens

Mitt underbara gudbarn ❤

Varje dag

Tänkte lägga ut en bild varje dag på människor som betyder mycket för mig!

Puss <3

God morgon

God morgon!
Just nu ligger jag i sängen och äter frukost, det är jätte mysigt här undertäcket när man kan titta ut och se all snö som kommer ner. Sista arbetsdagen idag, känns helt underbart med lite helg nu! Men ska till jobbet så skriver sen.

Puss <3

Mums

Propp mätt

Nu är jag hemma från en jätte mysig dejt med min underbara vän Helena 😊 vi har varit inne i gamla stan och ätit tapas på tabac så sjukt god mat!! Är så himla mätt nu så jag tror jag ska spricka. Efter middagen åkte vi till du sickla och kolla på bio (Mammas pojkar) filmen var bra men tror man behöver lite sjuk humor för att gilla den 😜 haha. Var länge sen jag träffa Helena sist så var mysigt att få dejta med henne igen! Men nu ska jag ropa hit min älskling så jag får somna i hans famn 😉 så god natt.

Puss <3

BÄSTA OCH SANNA

Stressit

Förlåt att jag inte skrivit nu på morgonen men försov mig och fick lite små stressigt 😞 nu är jag på jobbet och kollar när alla söta barn har barn gympa. Hihi så himla söta 😊 idag ska jag på dejt men Helena vad vi ska göra får ni veta sen.

Puss <3

Bästavän

Nu är jag äntligen hemma efter en lång arbetsdag men mycket lek, helt slut i kropp och huvud 👍 nu är jag med Marie hemma och äter middag och kollar på en film. Skriver mera senare.

Puss <3

Lunch

Åh nu sitter jag jätte mätt efter att ha ätit en jätte god lunch 😊 nu har jag rast en stund sen leka av sig all energi igen. Detta väder när det håller på fram och tillbaka gör mig så himla trött, man blir ju trött på alla sätt och viss! Skulle kunna dra täcket över huvudet och vakna när våren är här 😜 hihi. Men man får försöka tänka positivt.

Puss <3

Mysigt

Då var man uppe igen, ska iväg och jobba på dagiset idag med blir där hela veckan! Så kul 😃 idag fick jag frukost sällskap av min älskling, det var jätte mysigt! Nu ska jag gå ut och starta bilen så den är varm när jag ska åka. Men skriver sen.

Puss <3

Home

Äntligen är man hemma! Har träffat Anna idag och snackat massa skit och det var länge sen 😊 skönt att få prata av sig ibland om allt och ingenting. Nu står Nicke och lagar carbonara medans jag ska göra sallad till middag 😞 men får tänka positivt att jag får ett bra resultat 👍 men nu ska jag laga mat och krypa ner under täcket.

Puss <3

Påt igen ba

Tatuering

Nu har jag äntligen min efterlängtade rast 😃 lycklig tjej! Hittade en bild på den tatueringen jag ska göra nu här next. Förhoppningsvis så bokar jag tid nästa vecka, hinner inte denna tyvärr 😞 ge gärna tips elr råd om ni vill.

Puss <3

Ute

Är ute med barnen och leker en stund på gården nu innan vi ska äta lunch 😊

Puss <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1783719/images/2013/pic_50ebedc2ddf2b3432561f8f9.jpg" class="image">

Vackert

Snö

God morgon!
I morse när jag vakna så tittade jag ut ur fönstret och såg att det snöa, i vanliga fall gillar inte jag att det snöar 😜 det får gärna ligga på backen men inte snöa. Men idag ska jag jobba på dagis så det är helt okej att det snöar då kan man leka massor! Jippi. Så skriver mer sen.

Puss <3

God natt

Nu säger jag god natt 😘 kommer inte skriva så mycket i morgon för jag jobbar på dagiset. Men ska försöka hinna på min lunch rast. Annars skriver jag så fort jag kan 😃

Nyår!🎉

Helt slut

Hej alla glada.
Idag på jobbet har det varit så himla mycket man märker hur mycket man har att ta igen när man varit ledig i 3 veckor. Är helt slut. Men så duktig som jag är tog jag mig till gymmet direkt efter jag sluta 😃 (duktiga jag) haha. Nu står jag och lagar mat och ska bädda ner mig framför tv och vänta på min älskade pojkvän. Blir nog flera inlägg.

Puss <3

Min stora kärlek

Nu ligger vi i sängen och ska sova, men kan inte riktigt somna är så pigg och tankarna bara snurrar runt i huvudet.

Tittat på min pojkvän och tänker på hur lyckligt lottad jag är att just han är min! Han får mig att skratta och må bra. När jag varit ifrån honom en timme och träffar han igen är det som första gången, hela magen fylls av fjärilar och jag blir nervös. När han kysser mig så svävar jag på moln en helt underbar känsla.
Men sen kan det vara motsatsen, att jag vill döda han, slå han, bråka och tveka på om han älskar mig. Men vad vore kärlek utan både bra och dåliga sidor? Alla människor har dom, man måste bara kämpa tillsammans och acceptera varandra.

Puss <3

Så nöjd

Åkte till jobbet med mamma idag och jobbade än stund, känns sjukt att jobba när man inte gjort det på 3 veckor 😜 men kändes även bra att komma tillbaka i verkliga livet. Min underbara mamma fixa mina naglar idag och nu är jag hel och nöjd igen 😊 nu är det film med älsklingen.
Puss <3

Tips till er killar

Se och lär nu killar, det är väldigt lätt att göra en tjej glad! Och dom flesta killar jag känner är helt tvärtom så LÄR ER!

Jack Reacher

God morgon!
Igår gick vi och kollade på Jack Reacher och den var riktigt bra 😊. Rekommendera den filmen både för tjejer och för killar, den hade allt action, komedi och m.m. Nu ligger jag i sängen och slog på en film och myser med Nicke 😃 smart upp och äta frukost. Skriver mer sen.
Puss <3

Biomys

Hej alla gulliga!
Har varit hemma med Nicke och James hela dagen och kollat på J-VM, tråkigt att Sverige inte vann men silver är ju inte så pjåkigt 😜 nu blir det god middag och sen förhoppningsvis bio!
Puss ❤

Min mål bild

Jag för ungefär 5 år sen!

Hur jag ser ut nu

Nu lägger jag ut en bild på hur jag ser ut i kroppen och sen får ni min mål bild och sen så tar jag några kort på vägen till mitt mål 😃 och till slut kommer slut bilden men det tar nog iallafall några månader.
Puss <3

Kärleken

Kärlek är inte lätt!
Spelar ingen roll om du är i ett förhållande eller inte så är kärleken lika svår fast på olika sätt. I mitt läge undrar jag om det verkligen är värt allt. Jag vet att vi tjejer inte är felfri vi heller och det är inte det jag menar, jag är en sån tjej som tänker för mycket och det kan verkligen förstöra saker mellan mig och min kille. Men ibland undrar jag om han är min "bara min" döljer han någonting, vill han verkligen ha mig? Jag tänker på så många olika saker och egentligen varför ska man tänka så? Han är ju med mig och han säger ju att han älskar mig så varför över tänka allting det är ju det som gör att man börjar bli osäker. Så ett tips SLUTA TÄNKA OCH VA BARA I NUETT OCH NJUT AV DEN KÄRLEKEN!

Äntligen tillbaka

Mitt nyårs löfte till 2013 går faktiskt otroligt bra. Mina löften va:
-Sluta röka.
Och jag har varit rökfri nu i 5 dagar, jätte stolt tjej.
-Börja träna så jag får den kropp/hälsa jag vill ha.
Och det går också bra har varit där varje dag.
-Sluta dricka.
Och hittills har jag inte druckit än droppe.

Hade även som mål att sluta att godis,chips m.m. Men jag kan inte sluta med det totalt just nu när jag försöker sluta med allt annat, så unna sig lördagar kanske. Men jag är stolt och nöjd över mig själv!
Puss <3

RSS 2.0