my life

Heej,
Idag har jag varit i skolan och den har varit skön och kort :) slutade vid halv 1 och då åkte jag, anastasia, natalia och tani till forum med sen lämnade dom mig och anastasia så vi köpte glass och satt i solen och snacka skit :) riktigt mysigt ! Sen möte jag upp Freddie och åkte och fika :) efter ett tag kom Adde och då drog vi till han och käka sen åkte vi upp till pantzar och tog det lugnt :) nu är jag hemma och har precis badat och snart ska jag sova så jag är pigg i morrn :D

Men skriver mera i morgon..


( adde och freddie )



puss puss <3

Love

Jag har så mycket jag vill ge,
Men du vill inte ta emot.
Jag har så mycket jag vill säga,
Men du vill inte höra.
Jag har så mycket jag vill visa,
Men du vill inte se.
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med.
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå....


bad

Heej,
I natt vaknade jag av att jag måde jätte illa så idag är jag hemma från skolan :( synd att man är sjuk när det är så fint väder ute.. Så nu ligger jag i sängen och tittar på Segemyhr :P så jävla klockren serie, hahahaha :D man skrattar som fan.



puss puss <3

in your eyes

Heej, li
Idag har jag varit på praktik och det har varit skoj ;) hihi, Lärt mig mycket idag faktiskt.. Kom hem för en stund sen och har precis lagt mig i sängen efter ett jätte mysigt bad :D nu väntar jag på att klockan ska bli 21.00 för då börjar desperata hemmafruar :D JIPPI !! I morgon ska jag till skolan och Emelie ska klippa mitt hår, efter skolan får vi se vad som händer.. ;) kanske ska försöka övertala mamsen min att göra mina naglar :)



I helgen så hade vi det skit kul :D I fredags så var jag med Marie och några fler på en lokal fest i Nacka, vi dansade som fan så jag har fortfarande träningsvärk :P och på lördag var vi några som åkte till Haninge hem till Linnea :) var där en stund sen drog vi vidare på någon fest i gustavsberg :) men måste säga att helgen var väldigt lyckad !!



pusspuss <3

party

Heej :)

Igår åkte jag och några styckna hem till Lollan för hon skulle ha fest :D jag åkte och möte upp alla inne i Slussen vid 20.00 så åkte vi tillsammans vidare till Lollan. Det var nycket folk man inte träffat på länge som var där och det var riktigt kul att träffa alla igen. Jag vart hämtad vid 01.00 och vi släppte av Fanny och Matilda ute på Värmdö först, sen körde han hem mig så jag var väl hemma någon gång vid 01.45. Jag somnade direkt när jag kom hem. Och jag vaknade vid 11.00 idag och då var det jätte fint väder ute så jag har suttit ute i solen med min kusin hela dagen och bara tagit det lugnt :D och nu ska jag börja städa upp mitt rum och ta mig ett varmt och mysigt bad :) jag skriver mera senar.

Puss puss <3


( gammal bild på mig och natalia )

RSS 2.0